Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rock for Animals - Litoměřice

8. 9. 2007

ObrazekJak již název napovídá jednalo se o akci pro zvířátka a protože to byla akce na podporu psího útulku v Litoměřicích, hemžilo se to tam čtyřnohými miláčky, kteří tam vesele pobíhali v rytmu punku, ska a rocku.Smiley Některým se to asi tak nelíbilo, tak tam na to házeli i bobky, ale to je zas jiná.Smiley Na programu se objevili kapelky -Obrazek Jedovatý PUSH-upky, který teda byli jedovatý dost, ale ještě nebylo moc lidu, takže to tam moc neotrávili.Smiley ObrazekPo nich nastoupili H4S se svým Blues-rockem. H4S byla vcelku zajímavá kapelka, ale příště bych nalil do zpěvačky pár frťanů,Smiley aby se tak nestyděla, ale i tak to stačilo, aby mi při pár písních naskočila husina. ObrazekPo nich se nacpali Tydle Vidle, který už jsme párkrát zvučili, takže klasika. Přijeli lehce nakalený s novym zpěvákem, kterej neuměl držet ani mikrofon a furt si ho někam omotával, no po chvíli dozpíval a odvedli ho radši pryč.Smiley Další kapelka Independent SunsetObrazek byla celkem v pohodě, takovej klid před bouří, kterou přinesla dívčí kapelka P.T.V.Obrazek z Děčína a musim uznat, že holky to řádně rozjeli Smileya teprv při jejich vystoupení se lidi pustili do divoké zábavy. Hned po nich nastoupila další dívčí kapelka Bella Fica, která pokračovala v podobném stylu, jako kalpelka předchozí a musim uznat, že to holkám s nástrojema a pankovym stylem moc Obrazekslušelo.Smiley A to už se dostáváme ke kapelce Safrafix, se kterou už taky máme své zkušenosti a myslim že se vše povedlo. Když jsme je zvučili na Zkoušce v lese III. tak se mi to moc nelíbilo, ale tady ukázali, že měli asi špatnej den, protože pro pejsky zahráli fakt sqvěle a i kytarista zmáknul svoje Obrazeksolíčko s kytarou za hlavou.Smiley Další vystoupili Self Sacrifice, kterou v našich končinách taky moc dobře známe a vystoupení se povedlo. Fery (kytara) si odskočil z jiné párty už taky lehce v náladě a tak dal do hraní celého svého ducha a moc pěkně to tam brnkal Smiley a občasné výlevy bavili i lidi.Obrazek Zpěvačka opět super jako vždy. Největšim lákadlem, tedy alespon pro mě byl Pohádkovej Riwajvl,Smiley což je skupina složená z lidiček z okolí a tudíž jsem se moc těšil a byl to nářez. Vidět hromadu punkerů, jak pařej na písničky z pohádek Smileybyl docela úlet, ale všichni se náramně bavili, tak proč ne. Jako poslední vystoupila místní kapela Povinný Výtěr a jelikož to bylo povinný,  museli jsme si to vyslechnout až do konce, ale bylo to fajne, takže jsme si to poslechli moc rádi.Smiley No akcičku jsem začínal budíkem v půl devátý ráno a končil v půl dvanáctý v noci, kdy jsem se celkem znaven a vymrzlej dopotácel domů a byl rád, že už ležim v postýlce. Akci bych zhodnotil jako velice povedenou,Smiley konala se v Litoměřicích na střeleckym ostrově,  jen altán a okolo lidičky a psíci. Byla to super sobota a uteklo to jako voda, takže to je asi tak vše, nic víc si stejně nepamatuju.Smiley A samozřejmě menší fotoreport akce:

Rock for Animals - Litoměřice

 

www některých kapelek:

H4S (blues-rock - Ústí n/L)

Tydle Vidle (psychorock - Roudnice)

Independent Sunset (grunge-rock)

Parkování také vzadu (punk - Děčín)

Bella Fica (ska-punk - Ústí n/L)

Safrafix (rock-crossover - Litoměřice)

Povinný výtěr (dada-punk - Litoměřice)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

díky

(Honza H4S, 11. 9. 2007 10:34)

za odkaz, zvuk a i kladnou recenzi :), je supr, ze se to nekomu libi co delame :) tak mozna zas nekdy nekde
H4S

hesky!

(noi PTV, 10. 9. 2007 22:10)

skvělý fotky, skvělej zvuk..prostě skvělý!

Super

(Mirek von Sakrble, 10. 9. 2007 19:23)

Ahoj, mas fakt super stranky a fotky. Jinak mockrat dekujem za zvuk, za fotoreportaz a recenze:-) Doufam, ze se jeste nekdy uvidime.
Mirek, Safrafix

Pozdrav

(PJ (fotoamater), 10. 9. 2007 18:14)

Zdravim, vědět že to zvučí někdo koho si pamatuju z TF tak bych se zastavil na pokec. No skoda, jinak chvalim praci co se zvuceni i foceni tyce, na to zatim nemam ani aparat a ani zkusenosti, ale to muzes posoudit sam z mejch fotek na webu RfA. Takze uz jenom prani plno kilometru bez nehody ;)

Komentář k RFA

(Marky (Bella Fica), 10. 9. 2007 15:48)

Děkujeme moc za pozvání, byl to fajnovej festík a vzkaz pro opuštěné pejsky... ať je už nikdo nikdy neopouští:o) kéž by:o)